Skip to main content

in Japan

Workshop

Nederlands: Afgelopen week was er de CTFM2014 workshop in Tokio. Een mooie gelegenheid om oude bekenden tegen te komen en nieuwe kennissen op te doen. De logica onderzoekers in Japan vormen een levendige gemeenschap. Het enthousiasme werkt dan ook zeer aanstekelijk op de internationale gasten. De focus op een een beperkt aantal onderwerpen heeft, denk ik, geholpen dat het aantal interessante presentaties hoog was. De ontspannen sfeer zorgde ervoor dat de jongere onderzoekers zich vrij genoeg voelden om te communiceren met internationale onderzoekers.

English: The past week I was in Tokyo for the CTFM2014 workshop. This was a good opportunity to meet old acquaintances and make new ones. The logic researchers in Japan form a lively community. Their enthusiasm has also been noticed by the international guests, many of whom are regular visitors now. the focus on a limit number of subjects has helped keep the number of interesting talks high. The relaxed atmosphere helped the younger researchers feel confident enough to approach the international guests.

にほんごで: こんしゅうとうきょうへworkshopにいきた。たくさんけんきゅういんあった。にほんのけんきゅうしゃはねっしんだから、このworkshopはがいこくじんけんきゅいんがきています。プレゼンテーションはよかった。とうきょうへくるゆうめいなけんきゅうしゃもそうおもいました。おつかれさまでした!‹ Previous Post
Next Post ›