Skip to main content

in Japan

In Transit

The bags have been packed, the goodbyes have been said. In a day I will finally be saying hello instead of goodbye. For the moment I can enjoy the quiet. After arrival there will be some practical matters to arrange and I have already been asked to give a talk next Friday, not to mention this thing called research. This is a great way in which to welcome a researcher!

De koffers zijn gepakt en het afscheid genomen. Nog één dag en ik kan eindelijk weer eens hallo zeggen in plaats van vaarwel. Voor nu kan ik nog genieten van de rust. Na aankomst zal ik nog wat praktische zaken moeten regelen en er is mij al gevraagd volgende vrijdag een praatje te geven, om maar te zwijgen over onderzoek. De manier om een onderzoeker te ontvangen!‹ Previous Post
Next Post ›